When I Was Your Man


MandagNoen bilder fra min sminkeløse mandag! Hadde fri fra jobb idag, så har bare slappet av med tv-serier. Nå har jeg og pappa nettopp laget pizza, og deretter tar jeg turen til hallen.

Musicmonday

God morgen! Her er da noen sanger som jeg har hørt på ekstra mye denne uken. Håper dere liker dem.

Søndag

Da var nok en søndag nesten over! Har hatt en herlig dag med alt for mye mat! Klager ikke tho!
Først gikk turen til fineste Ingrid. Perfekt søndag! Jenter, vaffel, Letters to Juliet, potetgull. 
Deretter dro jeg på bursdag med mer mat og selvfølgelig litt kake. Herlig det også! :)


Åpnet også en pakke som kom i posten igår. Den kostet vel 40 kroner eller noe på ebay! Veldig fin synes jeg. En liten trøsteklokke når jeg ikke har råd til Daniel Wellington klokka for øyeblikket.

Nå er det tid for Robinson og Farmen. Håper dere har hatt ei kjempefin helg!

BursdagSkal i bursdaaaaag, snakkes

Wishlist

I likhet med de aller aller fleste har jeg en laang ønskeliste! Hos meg så kommer nesten hele neste lønning til å settes inn på sparekonto.. Her er likevel noen av tingene jeg ønsker meg, i tilfelle noen av dere kunne tenkt dere noen av tingene! Utrolig fin og spesiell bukse her // Marc Jacobs klokke her /Maxikjole her (blåere enn på mitt bilde) 

 

Daniel Wellington klokke i sølv (SÅ lyst på)
her // Uggs her // Skjørt fra Sheinside her // 1,400 things to be happy about her


Kamerastativ til mitt Samsung NX1000 her  // Tskjorte fra Bikbok her // Tskjorte fra Gina her

Noe dere kunne tenkt dere? Ha en flott kveld  

 

Sheinside
Idag var jeg på postkontoret for å hente denne øyenskyggepaletten! Den er fra Sheinside og kan finnes her. Paletten består av hele 120 forskjellige farger. Desverre var noen av fargene blitt knust.. Men det gjør ingenting! Nå har jeg jo øyenskygge for typ resten av livet! Sheinside kommer nok til å tjene godt på meg når jeg får snart får lønn!

Today


1. Klar for trening 2. Sitronskyr med korn 3. Norge - Romania på tven 4. Frokost og "Beauty and the beast" 

Nok en dag er ferdig. Utrolig hvor fort ukene går. Er jo torsdag allerede i morgen! Er nå klar for to arbeidsdager før det blir helg med blandt annet litt håndball. Gleder meg! 

Stikkord:

Macklemore x Ryan Lewis - OthersideHør denne sangen! Så utrolig fin. Bildene fra Macklemorekonserten for 3 uker siden. Kunne ikke sæærlig mange sanger fra før av, bare litt av de mest populære. Er utrolig glad for at vi dro, og for at vi presset oss nesten fremerst. Fy, for en bra konsert. Stikkord:

I could hear them howling from a far

Dagen idag har bestått av jobb, pannekaker, beauty and the beast og trening med Ingrid (hjerte). Nå er det te og farmen. Elsker slike kvelder. Hvordan har deres dag vært?

Stikkord:
Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013
hits